A hagyományőrzés napjainkban épp olyan fontos, mint századokkal ezelőtt. Egyre többen érdeklődnek az íjászat, mint népszerű hagyományőrző tevékenység iránt. Azonban csak úgy lehet teljes az élmény, ha a sporttevékenység minden egyes apró szertartását élvezzük. Teljesen más érzés úgy beletalálni a céltábla közepébe, hogy a nyílvesszőt egy tradicionális magyar motívumokkal díszített tegezből vettük elő, illetve egy egyedi bőr süveget, fejpántot vagy alkarvédőt viselünk. Szívesen elkészítek Önnek bármilyen, az íjászathoz szükséges kiegészítőt, egyedi elképzelés alapján. Az általam tervezett felszerelések esztétikusak, tartósak, és természetesen tökéletesen ellátják kívánt funkciójukat.

A lovaglás jóval több, mint sport: egy egészen különleges példa az ember és a természet összhangjára. Lovas nemzet vagyunk, így nem meglepő, hogy a magyar lovassport története hosszú évszázadokra nyúlik vissza, és hobbiból is rengetegen pattannak időről időre nyeregbe. A lovas kiegészítőket sokkal különlegesebbé teheti, ha nem egyszerű bőr, hanem gazdagon díszített, egyedi hámot, hámtáskát, kantárt vagy nyerget használ. Szívesen elkészítem bármelyik bőr kiegészítőt saját elképzelése szerint, kérésére meg is tervezem önnek. Nemcsak lovas, hanem vadász kiegészítőket is kérhet, a bőrtáskáktól kezdve a lőszertartón át a fegyvertokokig.

Bőr késtokok
Egy vadászkést a saját és a fegyver biztonsága érdekében is érdemes masszív bőr tokban tartanunk. Egy magyaros motívumokat ábrázoló tok esztétikusabbá is teszi a hétvégi túrákon velünk tartó segítőtársunk külsejét, és egyben gondoskodik róla, hogy a hátizsákba nyúlva ne okozzunk magunknak maradandó sérüléseket.

Vadászat

Az idők kezdete óta az életünk része a vadászat valamilyen formában. A túlélésért kellett küzdenünk, majd a későbbiekben hobbivá vált, és a bőrből készült kiegészítők is igen fontos szerepet kaptak.
Először csak sportként indul, majd egy kicsit több lesz, és nagyobb helyet foglal majd el szívünkben, tehát az életünk részévé válik, hobbi lesz. Miután folyamatosan műveljük, megszerzünk minden technikai eszközt, fejlesztjük magunkat hogy sikeresek legyünk. Ilyenkor egy jó, minőségi bőr fegyvertok, pánt, táska, öv, hátizsák, övtáska lőszertartó vagy egyéb egyedi igényekre szabott kiegészítő is nagyon fontos lehet. Legközelebb már alig várjuk, hogy ismét kint legyünk a friss levegőn és érezzük a szellőt az arcunkon, az erdő jellegzetes friss illatát és várjuk a vadat. A hobbiból aztán több lesz és egy életformává alakul át. Ahogy egyre tapasztaltabbak leszünk, annál bátrabban indulunk neki az ismeretlennek, tegyük ezt kedvenc bőrből készült, mutatós, tartós és praktikus bőrmunkákkal, vadász kiegészítőkkel!